banner-webbshop

 x 
Kundvagnen är tom

Retur & Reklamation

Retur

Innan du skickar din vara i retur kontaktar du oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  och ange retur av vara i ämnesfältet. Varan skall vara i oanvänt skick samt i sin originalförpackning. Du som kund står för returfrakten. 

Det är viktigt att du bifogar en kopia på din följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller.

Ta med din försändelse till ett postombud där de väger paketet och sätter på porto. Kostnaden beror på paketets vikt och volym. Returen adresseras till följande adress:

Stockholms Aktiva Fötter AB
Maria Krantzonsväg 24
194 56 Upplands Väsby

Följande ska finnas i returpaketet:

  • Produkten/produkterna du vill returnera, i oförändrat skick
  • Oskadad och oanvända varan i originalförpackning.
  • Ditt order- eller fakturanummer (står på orderns medföljande kvitto eller faktura)
  • Ditt namn

Obs! Förpacka din retur väl för att minska risken för skador. Tejpa aldrig direkt på produktförpackningen. Prisavdrag/debitering kan göras om en returnerad produktförpackning är grovt skadad pga bristande emballering.

Reklamation

Om köpt vara skulle vara defekta eller på något sätt felaktiga vid leverans skall detta reklameras till oss inom skälig tid efter det att varan köpts/lösts ut. Detta gäller inte skador som uppstått under transport.

Skicka reklamationen som 1:a klass brev eller paket beroende på varans storlek och vikt. Mer information om denna tjänst finns på ditt lokala postkontor.

Vi ersätter INTE returfraktkostnader om en annan speditör eller tjänst används.

 

Reservtider

Nu finns det reservtider varje vecka, som är bokningsbara tidigast måndag 08:00 samma vecka. Detta för att förhindra långa väntetider samt att det skall vara lättare för dig att byta tid om du behöver.

Betala med kort

För att minska hanteringen av kontanter kan du som kund nu betala med kort. Teminalen klarar kort med chip. Detta gör att betalningen blir säkrare och enklare.

Avbokning av tid

Då väntelistan för att behandlas hos mig är lång, så debiteras alltid ej avbokad tid kund. Avbokning ska ske så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan avtalad tid.

Kontakt

Stockholms Aktiva Fötter

Maria Krantzonsväg 24

194 56 Upplands Väsby

Tfn:

0704035797

Epost:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kundtjänst

Sociala medier