GDPR

Till dig som är kund hos Stockholms Aktiva Fötter!

Har du hört talas om GDPR? Det står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).

För mig på Stockholms Aktiva Fötter är det viktigt att du känner dig trygg med hur jag hanterar dina personuppgifter. Därför är jag öppen med hur jag samlar in, behandlar och delar med mig av den data som jag sparar.

Mitt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som kund. Jag behöver därför dina personuppgifter för att kunna fullfölja vårt muntliga avtal när du bokar tid hos mig. Jag för journalanteckningar efter varje behandling, samt begär hälsostatus för att kunna genomföra en så anpassad och professionell behandling som möjligt för både din, min och andra kunders säkerhet. Vid första besöket sker ett samtycke från dig som kund att Stockholms Aktiva Fötter får behandla dina personuppgifter. Om du som kund inte vill finnas kvar i mina register så avslutas vårt samarbete och du kan inte längre vara kvar som kund hos Stockholms Aktiva Fötter. Dokumentation är viktigt för att du som kund ska känna dig trygg och att jag som terapeut ska kunna utföra mitt jobb på bästa sätt.

Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att få ett registerutdrag med dina personuppgifter, som till exempel namn och kontaktuppgifter, köphistorik eller journalanteckningar. Om du som kund inte nyttjat mina tjänster på 2 år raderas all historik.

För mer information om GDPR besök Datainspektionens hemsida.

Reservtider

Nu finns det reservtider varje vecka, som är bokningsbara tidigast måndag 08:00 samma vecka. Detta för att förhindra långa väntetider samt att det skall vara lättare för dig att byta tid om du behöver.

Betala med kort

För att minska hanteringen av kontanter kan du som kund nu betala med kort. Teminalen klarar kort med chip. Detta gör att betalningen blir säkrare och enklare.

Avbokning av tid

Då väntelistan för att behandlas hos mig är lång, så debiteras alltid ej avbokad tid kund. Avbokning ska ske så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan avtalad tid.

Kontakt

Stockholms Aktiva Fötter

Maria Krantzonsväg 24

194 56 Upplands Väsby

Tfn:

0704035797

Epost:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kundtjänst

Sociala medier