Alla inlägg som köps av mig provas ut individuellt. I samband med utprovningen tar vi vid behov fram ett träning- och stretchprogram som stärker dina fötter och underben så att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Superfeet

SuperFeet - ett ortopediskt inlägg till överkomligt pris för att så många som möjligt ska kunna få en så bra fotfunktion som möjligt. SuperFeet tillverkar fotbäddar för alla aktiviteter och skor. SuperFeets unika design bygger på 45 års studier av över 1.000.000 par fötter och skyddas av över 30 patent.

Tre viktiga funktioner

web science hero 2

 1. Hälkoppen: Samlar ihop din fettkudde och placerar den under hälbenet där den ger maximal dämpning
 2. Stöd i hälpartiet: Sulan positionerar din fot korrekt genom att ge skelletet stöd i den bakre delen av foten.
 3. Stabil form: De unika fotbädden ger både komfort och bibehållet stöd under sulans hela livslängd. 

Kroppens fundament

Fötterna är det fundament som hela din kropp vilar på. Även den minsta felposition kan förändra och försämra din kroppshållning. Det är känt att detta orsakar många symptom som t.ex. smärta i fötter, knän, höfter och nacke när du står, går eller springer.

En stabiliserad fot fungerar som stötdämpare när du sätter i foten, och som en hävstång när du rör dig framåt och “rullar av” den främre delen av foten. En stabiliserad fot minskar även risken för fotledsskador.

Genom att neutralisera och stötta skelettet i fötterna hjälper sulorna från SuperFeet till att eliminera en av huvudorsakerna till smärta i dina fötter, knän, höfter och nacke. Din hållning förbättras samtidigt som komforten och stötdämpningen maximeras.

Med vanliga sulor och många ortopediska inlägg flyter den naturliga hälkudden ut. Alla SuperFeet-sulor har en patenterad hälkopp som fixerar fettkudden i rätt position för att bibehålla de stötdämpande egenskaper som finns inbyggda i foten.

Källa: superfeet.se

Med Superfeet

superfeet

  
 • Bättre hållning och balans
 • Stabilare fot/markkontakt
 • Minskad belastning på leder, muskler och ligament
 • Minskad friktion inuti skon
 • Mindre risk för blåsor, ömma punkter och blånaglar
 • Minskad utmattning i muskler, ligament och ledband
 • Bättre rörlighet i fotlederna
 • Bättre uthållighet vilket minskar skaderisken
 • Maximalt utnyttjande av fotens inbyggda dämpning
 • Minskad risk för besvärande fotknölar
 

Reservtider

Nu finns det reservtider varje vecka, som är bokningsbara tidigast måndag 08:00 samma vecka. Detta för att förhindra långa väntetider samt att det skall vara lättare för dig att byta tid om du behöver.

Betala med kort

För att minska hanteringen av kontanter kan du som kund nu betala med kort. Teminalen klarar kort med chip. Detta gör att betalningen blir säkrare och enklare.

Avbokning av tid

Då väntelistan för att behandlas hos mig är lång, så debiteras alltid ej avbokad tid kund. Avbokning ska ske så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan avtalad tid.

Kontakt

Stockholms Aktiva Fötter

Maria Krantzonsväg 24

194 56 Upplands Väsby

Tfn:

0704035797

Epost:

marie@aktivafotter.se

Sociala medier