jenny hJag har äntligen hittat en riktigt duktig fotterapeut som jag går till en gång i månaden för att få medicinsk fotvård. Jag letade länge innan jag hittade Marie på Stockholms Aktiva Fötter som verkligen visste vad hon pratade om. Jag fick henne rekommenderad av min duktiga naprapat Katrin på Aktiv Rehab som kände många som gick till Marie. Jag fick vänta länge på mitt första besök för hennes första tid var 4 månader fram i tiden! Men det var väl värt att vänta på!

Nu har jag bokat upp mig för ett besök i månaden och är fri från alla småbekymmer som mina fötter hade innan. Mjuka och fina och mer rustade för att orka stå hela dagarna, tryckas in i svettiga träningsskor eller i de fina skorna med öppen tå och höga klackar.

 

Jenny Hansson
Frisör, Colours by Jenny Hansson
colorista.nu

 

BellaGDet är så fint och jag är så glad att jag träffat Marie som är Auktoriserad Medicinsk Fotvårdsterapeut på Aktiva Fötter. Hon vet verkligen vad som behövs för att få ett par välmående fötter. Det går hand i hand med yogan och Marie delar även min syn på att använda ekologiska produkter och ser till det holistiska.

Fötterna är kroppens fundament, det är så viktigt att vi rättar till och jobbar med eventuella felställningar i foten. Det påverkar hela din hållning och rörelsemönster. Marie ser direkt vad du behöver göra för att inte få problem med dina fötter eller ställa till rätta dina felställningar. Hon kan hjälpa dig med allt från lyxig spa pedikyr till medicinska problem och fantastiska träningstips för dina fötter.

 

Bella G. Håkansson
Yogalärare, hälsoinspiratör och coach. Driver och äger företagen Yogin och Sbg Platt.
yogin.se

 

Trevligt bemötande och proffsig behandling. Mycket kompetent, rekommenderas varm!

Cecilia Kivling
Sångpedagog

 

Bästa fotvården i Stockholmsområdet; och trevligast. Bra valuta för pengarna och många glada skratt.

Kristina Klempt
Lärare

 

Reservtider

Nu finns det reservtider varje vecka, som är bokningsbara tidigast måndag 08:00 samma vecka. Detta för att förhindra långa väntetider samt att det skall vara lättare för dig att byta tid om du behöver.

Betala med kort

För att minska hanteringen av kontanter kan du som kund nu betala med kort. Teminalen klarar kort med chip. Detta gör att betalningen blir säkrare och enklare.

Avbokning av tid

Då väntelistan för att behandlas hos mig är lång, så debiteras alltid ej avbokad tid kund. Avbokning ska ske så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan avtalad tid.

Kontakt

Stockholms Aktiva Fötter

Maria Krantzonsväg 24

194 56 Upplands Väsby

Tfn:

0704035797

Epost:

marie@aktivafotter.se

Sociala medier