Symtom:

Ömhet i nagelfalsen på sidan av nageln och ibland inflammerat – det gör mycket ont och är svullet, rött och varmt.

Orsak:

Tjocka eller deformerade naglar skapar ett tryck på huden i nagelfalsen vilket kan orsaka ett nageltrång. Även felaktig klippning av naglarna och användning av för trånga (smala) skor kan vara orsaken.

Behandling:

Din medicinska fotvårdsterapeut kan i flesta fall avlägsna den bit av nageln som orsakar nageltrånget. Förebyggande åtgärder som rymliga skor, nagelkorrigering samt regelbunden vård hos fotterapeut är ett måste för att hindra att nageltrånget kommer tillbaka. Rådfråga din fotterapeut om rätt behandling för dig och dina fötter. 

Reservtider

Nu finns det reservtider varje vecka, som är bokningsbara tidigast måndag 08:00 samma vecka. Detta för att förhindra långa väntetider samt att det skall vara lättare för dig att byta tid om du behöver.

Betala med kort

För att minska hanteringen av kontanter kan du som kund nu betala med kort. Teminalen klarar kort med chip. Detta gör att betalningen blir säkrare och enklare.

Avbokning av tid

Då väntelistan för att behandlas hos mig är lång, så debiteras alltid ej avbokad tid kund. Avbokning ska ske så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan avtalad tid.

Kontakt

Stockholms Aktiva Fötter

Maria Krantzonsväg 24

194 56 Upplands Väsby

Tfn:

0704035797

Epost:

marie@aktivafotter.se

Sociala medier