Symtom:

Smärtor i fotroten och fotleden (språngbensleden), samt i vaden vid knät och underbenet. Dålig/felaktig gång samt utåtvridna fötter är några av de symtom man kan ha vid plattfot.

Orsak:

Samtliga valv i foten är nedsjunkna. Detta beror på försvagade muskler i foten och underbenet, men det kan vara medfött och orsakar då oftast inte samma besvär och smärta.

Behandling:

Inlägg (individuellt utprovade), fotgymnastik och fotriktiga skor. Rådfråga din fotvårdsterapeut om rätt behandling för just dig och dina fötter. 

Reservtider

Nu finns det reservtider varje vecka, som är bokningsbara tidigast måndag 08:00 samma vecka. Detta för att förhindra långa väntetider samt att det skall vara lättare för dig att byta tid om du behöver.

Betala med kort

För att minska hanteringen av kontanter kan du som kund nu betala med kort. Teminalen klarar kort med chip. Detta gör att betalningen blir säkrare och enklare.

Avbokning av tid

Då väntelistan för att behandlas hos mig är lång, så debiteras alltid ej avbokad tid kund. Avbokning ska ske så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan avtalad tid.

Kontakt

Stockholms Aktiva Fötter

Maria Krantzonsväg 24

194 56 Upplands Väsby

Tfn:

0704035797

Epost:

marie@aktivafotter.se

Sociala medier